Tres Viles

Tonyina Blue Finn, maduixa, formatge crema, cobert de sucre flamejat
Tramuntana (8u.)

Salmó flamejat amb ceba confitada, farcit de llagostí en tempura i alvocat
Vegan Uramaki (8u.)

Variat de verdures i sèsam
Spicy Tuna (8u.)

Tonyina Blue Finn picant a l’estil tartar, alvocat i sèsam
Santvi (8u.)

Salmó picat i alvocat, cobert amb tobiko
California Roll (8u.)

Carn de cranc, alvocat, maionesa japonesa i sèsam
Vilassar (8u.)

Tonyina Blue Finn, ceba caramel·litzada cobert d’alvocat i salsa miso
Sake Avocado (8u.)

Salmó, alvocat i sèsam
Tataki Uramaki (8u.)

Cobert de tonyina i alvocat, farcit de llagostí en tempura i maionesa japonesa
Uramaki Maresme
Farcit d’alvocat, amb un tartar de tonyina macerada amb salsa de kimchi sobre cada peça, acompanyat amb emulsió d’alvocat